الطريقة:
- نسلق معكرونة
- الصلصه للكشري:
- نقدح الزيت ونضيف عصير طماطم متصفي وتوم مهروس مع ملح وكمون وكزبره وشويه صغيرين خل هنضيفهم للصلصه بعد الغليان
- وهنطفي عليها بعد ما تتقل شويه مش تتسبك تماما
- نيجي للرز والعدس:العدس بجبه ننقيه ونغسله كويس نسلقه نص سلقه ونصفيه
- بطنجرة عالنار نضيف الرز ونقلب كويس ليتفلفل ونضيف ماء كل كوب رز كوب ماءونتبل بقليل من الكمون والفلفل وطبعا ملح
- نقطع بصلتين نص حلقات وندعكهم بشوية ملح عشان يطلع مقرمش نسخن زيت غزير ونقلي البصل لحد اللون الدهبيونصفيه علي ورق المطبخ
- الدقه :3 فصوص توم مهروسين مع ملح وكمون وكسبره ناشفه هنضيف لهم عصير ليمونتين وربع كوب خلوشويه ميه مع ملعقة صغيرة صلصه من الكشري لتعطيها لون كويس نغليهم 3 دقايق علي النار
ليست هناك تعليقات :
إرسال تعليق